Tallers Multidisciplinars

JORNADES CREATIVES EN FAMILIA -ESPAI LÚDIC I FAMILIAR

Oferim un conjunt de tallers creatius per compartir  en familia. Organitzem espais amb diferents racons  artístics  que permeten a l’infant expressar-se a través de l’experimentació, la pintura, la música, el dibuix, el joc, la dansa i el teatre.

Pensar amb les mans, parlar amb el cos, dibuixar el moviment, emocionar-se amb la música, moure’s amb la paraula i experimentar amb elements naturals és només un petit recull de tot el que podeu trobar en els nostres atel•liers.  Les provocavions artistiques d’amART busquen vivències personals que parteixen de l’acció.

Ens agrada que els participants entrin en diàleg personal a través de l’art i siguin artesants de l’expressió convertint-se en protagonistes del seu propi procés creatiu. I tot compartit amb FAMILIA.

Una festa major, una escola, un museu… Ens adaptem als espais i realitzem propostes personalitzades. Demana info a plataformaamart@gmail.com

aqui teniu un recull d’imatges d’unes jornades  realitzades al Eco Camping Vinyols Camp. Un oasis a  la costa per a  viure-hi unes vacances en família. 

SOM CREATIVITAT, SOM EXPRESSIÓ, SOM FAMILIA, SOM AMART

 

Fotografia presa a la Llar les Vimeteres

Happening en FAMILIA

Arts plàstiques

Teatre i el moviment expressiu

Performances

Instalacions

Música

Titelles

Dansa

Espai nadó

am-art