HAPPENING PER INFANTS -Taller en BLANC

creativitat en família

Actuació realitzada al Mercat Gastronòmic Santa Teca Escornalbou 2017

TALLER EN BLANC és una provocació artística i poètica inspirada amb els Happpenings dels anys 50. Amb la nostra proposta convidem a l’espectador a viure un procés creatiu i ser   l’artista que expressa i comunica “Partint del  full en blanc”.

Serà amb les línees i els colors que els maniquins aniran adquirint una personalitat concreta deixant enrere la mancança d’individualitat i la neutralitat que els dona el propi NO COLOR original de l’objecte. Quan els participants interactuen amb ells, els canvien de lloc i de posició, l’espai agafa un caràcter dinàmic, de joc narratiu i teatral. Al finalitzar l’activitat amb els participants podrem contemplar el resultat i sorprendre’ns al veure com entre els 30 maniquins apareix un nou sistema de relacions en el moment en que han estat situats a l’atzar. El joc creatiu dels maniquins és conduït i escenificat per un personatge teatral que presenta, guia i convida als participants a contruïr el seu món imaginari.

Un taller lúdic i participatiu amb el que tant infants com adults podran gaudir i compartir una experiència artística  amb un resultat sorprenent i únic.

Demana la Guia Didàctica per escoles i museus!

Una petita mostra dels personatges que neixen al nostre Happening!

 

 

El nostre Happening és per a totes les edats!

 

 

I per tots els espais!